I Jadłospis 15/19-02-2021
Śniadanie |
Obiad |
Podwieczorek |
|
Poniedziałek |
Chleb mieszany z masłem, ser/szynka 1,3,7 |
Rosół z makaronem, kurczak w sosie potrawkowym, ryż , marchewka z groszkiem 1,3,7 |
banan
0 |
Wtorek |
Bułka kukurydziana z serkiem almette/dżem 1,3,7 |
Zupa fasolowa Filet z kurczaka, ziemniaki, surówka z białej kapusty 1,3,7,9 |
Jabłko w cieście francuskim 1,3 |
Środa |
Chleb mieszany z masłem, ser/szynka 1,3,7 |
Zupa ogórkowa zabielana (łagodna) Paluszki rybne , ziemniaki, marchewka gotowana 1,3,7 |
Jabłko 0 |
Czwartek |
Bułka grahamka z masłem , serkiem topionym/miód 1,3,7 |
Krupnik z kaszą Spaghetti z sosem bolońskim 1,3,7,9 |
Budyń śmietankowy
1,7 |
Piątek |
Pieczywo mieszane z masłem i pastą z ryby wędzonej/twarożek 1,3,7, |
Barszcz czerwony zabielany z makaronem. Naleśniki z serem/dżemem 1,3,7,9 |
Babka cytrynowa 1,3,7 |
ALERGENY LEGENDA :
1.ZBOŻA
2.SKORUPIAKI I ICH PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE
8.ORZECHY
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI
13.ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14.MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE
II Jadłospis 22/16-02-2021
Śniadanie |
Obiad |
Podwieczorek |
|
Poniedziałek |
Chleb wieloziarnisty z masłem, żółty ser/wędlina/pomidor 1,3,7 |
Zupa pomidorowa z makaronem Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka 1,3,7,9 |
Kaszka manna na mleku z musem owocowym 1,7 |
Wtorek |
Zupa mleczna z ryżem. Chleb z masłem pasta jajeczna/wędlina 1,7 |
Zupa fasolowa Pieczeń z karkówki, kasza, buraczki 1,9 |
banan
0 |
Środa |
Chleb mieszany z masłem, ser/szynka 1,3,7 |
Barszcz zabielany z makaronem Pierogi z truskawkami z masłem 1,3,9 |
Ciasto marchewkowe. 1,3,7,9 |
Czwartek |
Jajko gotowane z majonezem Chleb z masłem i szynką 1,7 |
Zupa ogórkowa zabielana (łagodna) Udko smażone , ziemniaki, Surówka z białej kapusty 1,3,7,9 |
jabłko 0 |
Piątek |
Bułka kukurydziana z serkiem wiejskim ze szczypiorkiem 1,7, |
Zupa jarzynowa zabielana Kotlety jajeczne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty 1,3,4,7,9, |
drożdżówka
1,3,7 |
ALERGENY LEGENDA
1.ZBOŻA
2.SKORUPIAKI I ICH PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE
8.ORZECHY
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI
13.ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14.MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE
III Jadłospis 01/05-03-2021
Śniadanie |
Obiad |
Podwieczorek |
|
Poniedziałek |
Bułka grahamka z masłem, dżem/ twarożek 1.3.7 |
Rosół z makaronem. Pulpety drobiowe w sosie pomidorowym, ziemniaki , buraczki. 1,3,7,9 |
owoc 0 |
Wtorek |
Parówka z wody , ketchup, pieczywo mieszane z masłem i serem zółtym 1,3,7,9 |
Zupa pomidorowa zabielana z ryżem Jajko sadzone, ziemniaki, fasolka szparagowa z masłem 1,3,7,9 |
Bułka mleczna z masłem i powidłami 1,3,7 |
Środa |
Pieczywo mieszane z masłem, szynką /ser topiony/pomidor 1,3,7 |
Kapuśniak filet z kurczaka w panierce, ziemniaki, sur z białej kapusty 1,3,7,9 |
Kisiel owocowy
9 |
Czwartek |
Chleb z masłem , pasztet wiejski z ogórkiem kiszonym/twarożek 1,3,7 |
Żurek z ziemniakami Pierogi leniwe z masłem 1,3,7,9 |
Babka cytrynowa 1,3,7 |
Piątek |
Bułka kukurydziana z masłem, serek wiejski, pomidor 1,3,7 |
Krupnik z kaszą Klopsy rybne z ziemniakami , surówka z kapusty kiszonej. 1,3,9
|
owoc
0 |
ALERGENY LEGENDA
1.ZBOŻA
2.SKORUPIAKI I ICH PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE
8.ORZECHY
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI
13.ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14.MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE